Espanya és un Estat, Catalunya no

BANDERAS ESPAÑOLA Y CATALANA JUNTAS O SEPARADAS.jpg

Aquests últims mesos circula per molts llocs d’Espanya i de Madrid (d’on sí que puc parlar per raons de veïnatge) la cantarella que a Catalunya la convivència està trencada (LES FAMÍLIES CATALANES ES FOTEN HÒSTIES FINS A REBENTAR), que els carrers de les poblacions catalanes estan presos per independentistes (ELS CARRERS SERAN SEMPRE NOSTRES) que són el més semblant a uns nazis del segle XXI i que les seves nits de vidres trencats són que pengen llaços grocs (ELS ANOMENEN LAZIS EN UNA BRILLANT  I BEN PENSADA UNIÖ DELS MOTS NAZI I LLAÇ) a tot arreu mentre fan castells, canten el virolai o somriuen  ensenyant les dent just abans d’atacar als pacífics i inofensius catalans que també volen ser espanyols.

Aquesta versió dels fets està estenent-se ràpidament, com la pólvora. Ho diuen molts polítics que sumen milions de vots i d’escons a les Corts. Ho diuen brillants periodistes (ALGUNS CATALANS I CATALANES) en els seus programes milionaris en audiències. Ho diuen tertulians posats a dit que trafiquen amb opinions interessades a canvi de diners per difondre-les. Ho diuen grans empresaris d’aquí i d’allà conscients que els seus negocis depenen d’una estabilitat que ara no hi ha a Catalunya. Ho diuen grans titulars de diaris, els directors dels quals estan ben ensenyats pels poders fàctics que els prometen diners i publicitat si estenen aquesta versió oficial. Ho diuen també jutges, fiscals, comandaments policials, militars i evidentment una població que només rep aquest missatge i que a més està encantada en rebre’l (COM AQUELL QUE ES COMPRA EL DIARI ESPORTIU UN DILLUNS PER RECREAR-SE EN LA VICTÒRIA DEL SEU EQUIP EL DIUMENGE).

A més, tots ells com un sol home (O DONA) diuen que si hi ha alguna imatge de policies pagant a gent a Catalunya l’1 d’octubre o un grup de radicals amb banderes espanyoles pre-constitucionals assaltant la seu de Catalunya Ràdio….tot plegat són fake news. Mentides muntades per russos o independentistes de Vic que intenten desvirtuar la realitat, aquella que defensen.

Aquella realitat dels “Lazis”, dels independentistes violents contra els espanyols indefensos o aquella altra que diu que els presos independentistes són colpistes perillosos que mereixen la presó preventiva, una presó en la qual tenen privilegis (NO COM ELS CUNYATS REIALS; QUE ES PODREIXEN EN PRESONS INHÔSPITES), són les que han calat en bona part de la societat espanyola, la que crida “a por ellos” i la que està callada, unides per la seguretat que els independentistes són delinqüents i que els únics que els donen suport són els radicals de Podem, amics de Maduro.  Units per criticar als jutges suïssos, belgues, alemanys o escocesos que es neguen a extradir als polítics catalans refugiats als seus països, mentre a Espanya altres jutges acusen de rebel·lió a altres en la mateixa situació.

Aquesta és la versió que circula per molts llocs d’Espanya, inclòs Catalunya. I molts es pregunten o no, com és possible. La resposta és senzilla: el procés català s’enfronta entre altres molts obstacles a l’Estat que és Espanya: polítics, premsa, tribunals, policia, Exèrcit. Tots units amb un objectiu comú: mantenir el país unit. Què us pensàveu?? Mal que bé aquest Estat que es diu Espanya pedaleja des de fa 500 anys i això no és per menystenir.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s