Cayetana Álvarez de Toledo Perales Ramos, reinona.

mensaje-Cayetana-Alvarez-Toledo-Twitter_92500755_399523_1706x960

En català

Aquest dia de Reis tu, Cayetana, has col·lapsat les xarxes socials dient que la teva filla de sis anys ha quedat defraudada amb els vestits que portaven els reis d’Orient. Aquells reis, reines i “reinones” que ha vestit aquest any l’alcaldessa Manuela Carmena, una roja inhumana, que somnia amb fer por a les nits als més petits.
Aquesta vegada l’alcaldessa roja de Madrid ha decidit que els camells, cavalls i ànecs que circulen a la cavalcada de reis fossin canviats per bicicletes i animals en forma de joguines de paper (a Barcelona, una cosa semblant).
I tu Cayetana has dit que no li perdones a Carmena aquesta ofensa que ha sofert la teva filla. Tu Cayetana, que també has vingut de terres llunyanes com els mags d’Orient et creus amb el deure de denunciar aquesta enganyifa via twitter.
I jo, Cayetana puc estar d’acord amb tu. Hem estat molts anys acostumats a veure als reis homes vestits amb les millors gales, amb cares sedes i pells. Muntats en camells africans, cavalls andalusos i carrosses plenes de garlandes, lluentons i pedres precioses.
I puc estar d’acord que aquesta nova manera de fer la cavalcada ens sobta. Hem passat de l’opulència a la discreció, del dispendi a l’estalvi, de la cavalcada del barri de Salamanca o de la Bonanova al de Vallecas o Nou Barris. D’homes a dones i de realitat a virtualitat.
Però dit això, Cayetana també et voldria dir unes quantes coses i tu potser rectifiques en les teves conclusions, tal com has rectificat de ser una seguidora incondicional del PP a ser una de més incondicional de les FAES, la Fundació d’Aznar, el teu ara rei màgic.
Mira. Un dia asseus la teva filla de sis anys a qualsevol poltrona de la teva casa i li expliques que no tot és luxe, dispendi i opulència.
Li dius que molts nens i nenes com ella no tenen la seva sort. Que els seus pares i mares, a diferència dels seus, estan a l’atur, no tenen prou possibles per a convèncer als reis que els portin els regals que demanen els seus fills. Li dius a la teva filleta que molts xavals de la seva edat s’han quedat sense casa pels desnonaments. Sense regals de reis i sense felicitat en la seva penositat. Li dius que alguns no poden anar a muntar a cavall com ella, que no poden anar a una escola privada, que no poden viatjar a veure als seus avis a Sud-amèrica com ella o que no van a platges desertes a passar el Cap d’Any, que no poden menjar el que ella menja els dies de Nadal ni els dies de cada dia. Li dius que no tenen els seus cotxes, els seus vestits i les  extraescolars que ella té i que no tots els nens tenen habitacions de cinquanta metre quadrats.
I sobretot, sobretot, li dius a la teva filla de sis anys que no tots els nens i nenes del món tenen una mare rossa oxigenada (per no dir altres coses) plena de quartos i que no sap el que és treballar en sa esplendorosa vida.
Cayetana, mai no et perdonaré que enganyis a ta filla com a tu et van enganyar tons pares i no li hagis explicat mai que després de reis ve la dura vida.

 

En castellà

Este día de Reyes ti, Cayetana, has colapsado las redes sociales diciendo que tu hija de seis años ha quedado defraudada con los trajes que llevaban los reyes de Oriente. Aquellos reyes, reinas y “reinonas” que ha vestido este año la alcaldesa Manuela Carmena, una roja inhumana, que sueña con dar miedo por las noches a los más pequeños.

Esta vez la alcaldesa roja de Madrid ha decidido que los camellos, caballos y patos que circulan en la cabalgata de reyes fueran cambiados por bicicletas y animales en forma de juguetes de papel.

Y tú Cayetana has dicho que no le perdonas a Carmena esta ofensa que ha sufrido tu hija. Tú Cayetana, que también has venido de tierras lejanas como los magos de Oriente te crees en el deber de denunciar esta engañifa vía twitter.

Y yo, Cayetana puedo estar de acuerdo contigo. Hemos estado muchos años acostumbrados a ver a los reyes hombres vestidos con sus mejores galas, con caras sedas y pieles. Montados en camellos africanos, caballos andaluces y carrozas llenas de guirnaldas, lentejuelas y piedras preciosas.

Y puedo estar de acuerdo en que esta nueva manera de hacer la cabalgata nos sorprende. Hemos pasado de la opulencia a la discreción, del dispendio al ahorro, de la cabalgata del barrio de Salamanca o de la Bonanova al de Vallecas o Nou Barris. De hombres a mujeres y de realidad en virtualidad.

Pero dicho esto, Cayetana también te querría decir unas cuantas cosas y tú quizás rectificas en tus conclusiones, tal como has rectificado en pasar de  ser una seguidora incondicional del PP a ser una de más incondicional de las FAES, la Fundación de Aznar, tu ahora rey mágico.

Mira, Un día sientas tu hija de seis años en cualquier sillón de tu casa y le explicas que no todo es lujo, dispendio y opulencia.

Le dices que muchos niños y niñas como ella no tienen su suerte. Que sus padres y madres, a diferencia de los suyos, están en el paro, no tienen suficientes posibles para convencer a los reyes de que les traigan los regalos que piden sus hijos. Le dices a tu hijita que muchos chavales de su edad se han quedado sin casa por los desahucios. Sin regalos de reyes y sin felicidad en su penosidad. Le dices que  algunos no pueden ir a montar a caballo como ella, que no pueden ir a una escuela privada, que no pueden viajar a ver a sus abuelos a Sudamérica como ella o que no van a playas desiertas a pasar el Año Nuevo, que no pueden comer lo que ella come los días de Navidad ni los días de cada día. Le dices que no tienen los coches, los vestidos y las extraescolares que ella tiene y que no todos los niños tienen habitaciones de cincuenta metro cuadrados.

Y sobre todo, sobre todo, le dices a tu hija de seis años que no todos los niños y niñas del mundo tienen una madre rubia oxigenada (por no decir otras cosas) rellena  de pasta y que no sabe lo que es trabajar en su esplendorosa vida .

Cayetana, nunca te perdonaré que hayas engañado a tu hija como a ti te engañaron tus padres y no le hayas contado nunca que despues de los reyes llega la dura vida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s