El ruc del xiulet

mateu-lahoz-arbitro-clasico

En català

Ets del règim. Sí, ets un mediocre que saps que només t’anirà bé portan-te bé amb els de dalt . Dic que només t’anirà bé perquè mai no arribaràs a triomfar, Potser no ets massa del Madrid, però ets antibarcelonista, exageradament, vulgarment. Ets un pobre home. Ets infeliç potser pels teus complexos: ets lleig enmig d’homes guapos. Ets panxut enmig d’homes prims. Ets calb enmig de peluts que cada dia estrenen pentinat. Ets ja un home gran entre joves que et sobreviuran.

A més, ets un covard. Tu, que has perdonat castigar al portuguès milionari, guapo i poderós… Acabes de castigar un lateral del Barça perquè potser has entès que et retreia un dels teus molts complexos: calb, panxut, vell o vés a saber si alguna cosa de ta mare que desconeixem. En el mateix partit que has expulsat Jordi Alba has permès que davant dels teus nassos un jugador de l’espanyol li hagi fotut una puntada sense pilota a Messi,  una puntada covarda, lletja violenta i innecessària. En el mateix partit has demanat perdó als jugadors de l’espanyol perquè t’has equivocat no xiulant un fora de joc en una jugada del Barça que ha acabat en gol. Mai no faràs el mateix per haver expulsat Jordi Alba de manera injusta.

És per tot això, Mateu Lahoz que et vull dir una cosa… Ets un antibarcelonista calb, panxut, covard, vell i lleig. Potser jo també tinc alguna d’aquestes característiques. Però jo, a diferència teva, no castigo aquells que tinc al costat i que em recorden els meus defectes. I ara treu-me una targeta vermella.

En castellà

Eres del régimen. Sí, eres un mediocre que sabes que sólo te irá traen bien con los de arriba. Digo que sólo te irá bien porque nunca llegarás a triunfar, Quizás no eres demasiado del Madrid, pero eres antibarcelonista, exageradamente, vulgarmente. Eres uno pobre hombre. Eres infeliz quizá por tus complejos: eres feo en medio de hombres guapos. Eres gordo en medio de hombres delgados. Eres calvo en medio de melenudos que cada día estrenan peinado. Eres ya un hombre mayor entre jóvenes que te sobrevivirán.

Además, eres un cobarde. Tu, que has perdonado el castigo al portugués millonario, guapo y poderoso … Acabas de castigar a un lateral del Barca porque quizá has entendido que te reprochaba uno de tus muchos complejos: calvo, barrigón, viejo o quién sabe si algo de tu madre que desconocemos. En el mismo partido que has expulsado a Jordi Alba has permitido que delante de tus narices un jugador español le haya pegado una patada sin balón a Messi, uno en patada cobarde, fea, violenta e innecesaria. En el mismo partido has pedido perdón a los jugadores del español porque te has equivocado no silbando un fuera de juego en una jugada del Barça que ha acabado en gol. Nunca harás lo mismo por haber expulsado a Jordi Alba de manera injusta.

Es por todo ello, Mateu Lahoz que te quiero decir algo … Eres un antibarcelonista calvo, barrigón, cobarde, viejo y feo. Quizá yo también tengo alguna de estas características. Pero yo, a diferencia tuya, no castigo aquellos que tengo al lado y que me recuerdan mis defectos. Y ahora sácame una tarjeta roja.

Deixa un comentari