Barça, retira els teus jugadors del Mundial FIFA

Imagen

Als quarts de final de Champions al Barça li ha tocat rebre, un altre cop. Les famoses “boles calentes”dels sortejos que decideixen els aparellaments entre clubs continuen sent extretes any rere any per ex jugadors del Reial Madrid (aquest cop el Figo, que per si no quedava clar el seu antibarcelonisme va assegurar que ell amb premsa catalana no vol parlar). En altres sortejos i edicions de Champions l’honor de ser la ma innocent ja li ha correspost a ZidaneBeckhamButragueñoMcMannaman….(mans innocent, innocents de què…no se m’acut)
I any rere any al Madrid li ha correspost jugar amb “autèntiques potències futbolístiques” com el Videoton, el Rosenborg, algun equip turc, macedoni….

I al Barça tots els sortejos tenen dues premisses que sempre es compleixen….o toquen autèntiques bèsties futbolístiques (de veritat) o toca viatjar a Rússia, Ucraïna i a més en ple hivern. Boles calentes, sí. Per qui no ho sàpiga hi ha una llegenda urbana que diu que algunes boles del sorteig tenen una temperatura calenta per fer aparellaments a la carta.
Us poso alguns exemples…..Recordeu aquella final de Champions el 1999 al Nou Camp entre el Bayern de Munich de Kahn i Effenberg i el Manchester United de Beckham i Sheringham. Final èpica amb victòria i remuntada final anglesa marcant gols en temps de descompte. Bé doncs ManU i Bayern eren els equips amb els quals el sorteig i la “mà innocent” van emparellar amb el Barça a la primera lligueta de setembre.
Recordeu d’aquelles eliminatòries del Barça amb el Milan, amb el Dinamo de Kíev del gran Shevchenko???
Una sort sempre dolenta pel Barça i sempre bona pel Madrid i les seves mans innocents….Sense anar més lluny… L’any passat a semifinals….al Barça se l’emparella amb l’imbatible Bayern i al Madrid amb la ventafocs..el Borussia de Dortmund de res em val que els alemanys eliminessin al Madrid… El sorteig va estar teledirigit)
O aquest any…el grup del Madrid….Galatasaray turc, el Copenhague i la Becchia Signora, la JuveEmparellament de vuitens…el Shalke on Raúl va retirar-se.I quarts..el Dortmund,l’equip més senzill dels vuit supervivents de sortejos i eliminatòries.
El Barça li posen al setembre un grup amb el Milan, l’Ajax i les bèsties escoceses del Celtic. A vuitens, el Manchester City, ple de figures i de milions del petroli. Quarts…l’equip més en forma d’Europa, l’Atlético de Madrid. Boles calentes i mans innocents.
Algú s’hi juga res a que si el Barça passa li torna a tocar el Bayern i si el Madrid passa no li toca el Bayern?
Dit això només em queda dir-vos que si teniu curiositat mireu sortejos i aparellaments i el resum sempre és el mateix. Madrid afavorit, Barça perjudicat.
Però aquí no acaba la cosa….al Barça, diguin el que diguin, els àrbitres no li xiulen a favor, tot el contrari. El ball de puntades està permès, l’antijoc està permès, les provocacions estan permeses, les pèrdues de temps estan permeses, les queixes estan permeses. Això sí, que l’Iniesta o el Piqué no facin una falta perquè veuen la groga…. Estadístiques, xifres pures així ho diuen.
I ho arrodonim? Ara el vell Blatter, president de la FIFA sanciona al Barça amb un any sense fitxar (quan sap que marxen de l’equip el porter Valdés i el capità Puyol i per tant, no tindran recanvi…. Aquests paios de la Federació Internacional de Futbol diuen que fitxar joves menors d’edat ara és sancionable.
El paio que va donar la Pilota d’Or a Cristiano i encara ningú sap el perquè, ara diu que el Barça mereix una sanció tan dura com és la de no fitxar (a més de la multa econòmica que omple les butxaques dels gàngsters que dirigeixen el futbol mundial, aquells que donen mundials a Qatar, una dictadura que a l’estiu quan es jugui el Mundial registra temperatures de 50 graus a l’ombra)
Potser al final rectifiquen quan se n’adonin que Qatar patrocina al Barça.

Però en tot cas aquests lladregots fastigosos van a pel Barça, quan mai no s’han atrevit a anar a pel Madrid, aquest Madrid de Florentino que ven els terrenys de la Ciudad Deportiva a l’ajuntament per una pasta bàrbara, uns terrenys que dècades enrere Franco va regalar al club de Santiago Bernabéu. I amb aquesta juguesca va poder néixer el Madrid dels galàctics, ZidaneFigo, Cristiano gras i Cristiano prim, BeckhanmBale…… Les mans innocents de les boles calentes dels sortejos, oi que m’enteneu?
Jo proposo una sortida al Barça, a pesar que ni Bartomeu ni Sandro em desperten ja massa simpaties. Que avui mateix facin una carta a Blatter i li diguin que com que no tindran la possibilitat de fitxar en el pròxim any, el Barça ha de cuidar els efectius que té i per tant retira de manera irrevocable els seus jugadors internacionals de totes les competicions de seleccions de FIFA, el Mundial d’aquest estiu sense anar més lluny.
Per tant, Espanya es quedaria sense els jugadors que la van fer campiona del món: IniestaXavi, Piqués, BusquetsPedroCesc.. Tots els sub 21: Deulofeu, Montoya, Bartra…..Argentina es quedaria sense el seu capità, el Jefecito Mascherano i la seva estrella, Messi. Brasil que organitza la competició tindria l’absència del seu ídol Neymar, o del seu lateral titular, Alves..
La lògica és aclaparadora…..no podem deixar jugar els nostres assalariats pel risc de lesió. Si es lesionen no es poden substituir perquè el Barça està castigat amb no fitxar. Per tant, que la FIFA assumeixi també les conseqüències dels seus actes i que el seu torneig es quedi sense les millors estrelles .
Sé que aquesta proposta ni es farà (no hi ha collons i els mateixos jugadors no l’acceptarien) però valdria la pena que Blatter passés unes hores de dubtes, hagués d’anar a canviar-se els bolquers de l’esglai i conseqüent cagada que li suposaria tot plegat. I segurament fent de Chiquito de la Calzada demanaria perdó i que s’oblidés el tema.
Força Barça.

Versió en castellà

En los cuartos de final de Champions al Barça le ha tocado recibir , de nuevo . Las famosas ” bolas calientes ” de los sorteos que deciden los emparejamientos entre clubes siguen siendo extraídas año tras año por ex jugadores del Real Madrid ( esta vez Figo , que por si no quedaba claro su antibarcelonismo aseguró que él con prensa catalana no quiere hablar) . En otros sorteos y ediciones de Champions el honor de ser la mano inocente ya le ha correspondido a Zidane , Beckham , Butragueño , McMannaman …. ( manos inocente , inocentes de que … no se me ocurre )
Y año tras año al Madrid le ha correspondido jugar con ” auténticas potencias futbolísticas ” como el Videoton , el Rosenborg , algún equipo turco , macedonio ….

Y en el Barça todos los sorteos tienen dos premisas que siempre se cumplen …. o tocan auténticas bestias futbolísticas ( de verdad ) o toca viajar a Rusia , Ucrania y además en pleno invierno . Bolas calientes , sí. Para quien no lo sepa hay una leyenda urbana que dice que algunas bolas del sorteo tienen una temperatura caliente para hacer emparejamientos a la carta .
Os pongo algunos ejemplos ….. Recordáis aquella final de Champions en 1999 en el Nou Camp entre el Bayern de Munich de Kahn y Effenberg y el Manchester United de Beckham y Sheringham . Final épica con victoria y remontada final inglesa marcando goles en tiempo de descuento . Bueno pues ManU y Bayern eran los equipos con los que el sorteo y la ” mano inocente ” emparejaron con el Barça en la primera liguilla de septiembre.
Recordáis aquellas eliminatorias del Barça con el Milan , con el Dinamo de Kiev del gran Shevchenko ? ? ?
Una suerte siempre mala para el Barça y siempre buena para el  Madrid y sus manos inocentes ….

Sin ir más lejos … El año pasado en semifinales …. al Barça se le empareja con el imbatible Bayern y el Madrid con la cenicienta .. Borussia Dortmund ( de nada me vale que los alemanes eliminaran al Madrid … el sorteo estuvo teledirigido )
O este año … el grupo del Madrid …. Galatasaray turco, el Copenhague y Becchi Signora , la Juve . Emparejamiento de octavos … el Shalke donde Raúl se retiró . Y en  cuartos .. el Dortmund , el equipo más sencillo de los ocho supervivientes de sorteos y eliminatorias .
Al Barça le ponen en septiembre un grupo con el Milan , Ajax y las bestias escocesas del Celtic. En octavos , el Manchester City , lleno de figuras y de millones del petróleo . Cuartos … el equipo más en forma de Europa , el Atlético de Madrid . Bolas calientes y manos inocentes .
Alguien se juega algo a que si el Barça pasa le vuelve a tocar el Bayern y si el Madrid pasa no le toca el Bayern ?
Dicho esto sólo me queda deciros que si tenéis curiosidad mirad sorteos y emparejamientos y el resumen siempre es el mismo . Madrid favorecido , Barça perjudicado .
Pero aquí no acaba la cosa …. el Barça, digan lo que digan , los árbitros no le pitan a favor, todo lo contrario . El baile de patadas está permitido, el anti-juego está permitido, las provocaciones están permitidas , las pérdidas de tiempo están permitidas , las quejas están permitidas . Eso sí , que Iniesta o el Piqué no hagan faltas porque ve la amarilla …. Estadísticas, cifras puras así lo dicen .
Y lo redondeamos ? Ahora el viejo Blatter , presidente de la FIFA sanciona al Barça con un año sin fichar (cuando sabe que marchan del equipo el portero Valdés y el capitán Puyol y por tanto, no tendrán recambio …. Estos tipos de la Federación Internacional de Fútbol dicen que fichar jóvenes menores de edad ahora es sancionable .
El tipo que dio el Balón de Oro a Cristiano y todavía nadie sabe el porqué , ahora dice que el Barça merece una sanción tan dura como es la de no fichar (además de la multa económica que llena los bolsillos de los gángsters que dirigen el fútbol mundial , aquellos que dan mundiales a Qatar , una dictadura que en verano cuando se juegue el mundial, registra temperaturas de 50 grados a la sombra )
Quizás al final rectifican cuando se den cuenta de que Qatar patrocina el Barça.

Pero en todo caso estos rateros asquerosos van a por el Barça , cuando nunca se han atrevido a ir a por el Madrid , este Madrid de Florentino que vende los terrenos de la Ciudad Deportiva al ayuntamiento por una pasta bárbara , unos terrenos que décadas atrás Franco regaló al club de Santiago Bernabéu . Y con esta apuesta pudo nacer el Madrid de los galácticos , Zidane , Figo , Cristiano graso y Cristiano delgado , Beckhanm , Bale …… Las manos inocentes de las bolas calientes de los sorteos , ¿verdad que me entienden ?
Yo propongo una salida al Barça, a pesar de que ni Bartomeu ni Sandro me despiertan ya demasiadas simpatías . Que hoy hagan una carta a Blatter y le digan que como no tendrán la posibilidad de fichar en el próximo año , el Barça debe cuidar los efectivos que tiene y por lo tanto retira de manera irrevocable a sus jugadores internacionales de todas las competiciones de selecciones de FIFA , el Mundial de este verano sin ir más lejos .
Por lo tanto , España se quedaría sin los jugadores que la hicieron campeona del mundo : Iniesta , Xavi , Piqué , Busquets , Pedro , Cesc ….. Todos los sub 21 : Deulofeu , Montoya , Bartra ….. Argentina se quedaría sin su capitán , el Jefecito Mascherano y su estrella , Messi. Brasil que organiza la competición tendría la ausencia de su ídolo Neymar , o de su lateral titular, Alves …..
La lógica es aplastante ….. no podemos dejar jugar a nuestros asalariados por el riesgo de lesión . Si se lesionan no se pueden sustituir porque el Barça está castigado con no fichar . Por lo tanto , que la FIFA asuma también las consecuencias de sus actos y que su torneo se quede sin las mejores estrellas .
Sé que esta propuesta no se hará ( no hay cojones y los mismos jugadores no lo aceptarían ) pero valdría la pena que Blatter pasara unas horas de dudas , tuviera que ir a cambiarse los pañales del susto y la consecuente cagada que le supondría todo. Y seguramente haciendo de Chiquito de la Calzada pediría perdón y que se olvidara el tema .
Fuerza Barça.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s