Messi vomita i jo vomito molt més

Imagen

 

En calent i només acabar el partit. El FCBarcelona ha llençat la Lliga al camp del Valladolid, un equip que aquest campionat només havia guanyat 4 partits, uns pobres desarrapats que baixaran a Segona Divisió (i que per cert al seu estadi continuen titllant de Merda i de Puta el Barça i Catalunya, l’any que ve es conformaran en cridar això al nostre filial)
Aquesta setmana ha estat noticia que Messi no para de vomitar en molts partits. Es vomita per cansament, per malaltia o per altres raons totes relacionades amb qüestions negatives. I a mí avui veient aquest Barça m’entren ganes de vomitar. Per diverses raons:
1-La que més em dol és que aquest Barça està fent-se vell. En Puyol ha dit que marxa i en Xavi ja s’ha marxat fa temps. El Barça de les 6 copes ja no tornarà amb aquests jugadors. És una pena, però la vida és així. Potser en Sergi Roberto, en Tello o en Deulofeu faran viure dies de glòria al barcelonisme, però el Barça del Xavi i del Puyol ja no ho farà més
2-Em fa vomitar la conspiració que jo anomeno Del Bosque en contra del Barça. Aquest seleccionador espanyol amb pinta de bon home i que sempre ha estat del Madrid. Del Bosque no ha dubtat mai d’agafar una desena de jugadors del Barça per fer partits de costellada a Sud-àfrica o Costa Rica en plena competició de Lliga o Champions, mentre feia descansar els 3 ó 4 jugadors seleccionables del seu Madrid. Això és adulterar la competició a favor del seu equip i en contra del Barça.
3-Hi ha un grupet de jugadors del Barça que es pensen que qui els paga els seus milionaris sous són el Del Bosque, el Villar i La Roja. NO, Pedrito, no Busquets, no Cesc, no Iniesta, no Piqué……. Els vostres sous estratosfèrics els paga només el Barça i els seus socis. No la selecció espanyola, no els seguidors de La Roja que després us escridassen, i us tracten de Putes i de Merdes a tots els camps d’Espanya. Ja està bé que aquesta mateixa setmana Pedro es trenqui les cames a córrer en un partit amistós d’Espanya contra Itàlia i que després sembli una vella coixa i amb alzheimer en el Barça a Valladolid.
4-Em preocupa i molt els mesos que Valdés ha de continuar defensant la porteria del Barça. Aquest noi està fent un rècord imbatible. Cada cop que li arriben….li fan gol. Ja pots mastegar xiclet, ja pots emprenyar-te amb els defenses, ja pots fer posturetes…. Tu ets el gran culpable dels molts gols que encaixa l’equip. A aquest pas potser el juny acabarà fitxant pel Valladolid a Segona Divisió.
5-Els americans del Barça ja estan al Brasil. Començant per Neymar, que ha estat el protagonista involuntari de la dimissió de Sandro Rosell. Un jugador que ha costat una pasta, que fa hat tricks amb la seva selecció i el ridícul amb l’esquadra que li paga. Alves ja ni sap centrar i Adriano sembla que ni fa ja el poc que feia. El xilè Alexis continua posant voluntat i prou i els argentins Messi i Mascherano no estan al seu nivell, més preocupats en guanyar el seu primer mundial que en retornar amb títols els sous que guanyen.
I 6-I com sempre el rmadrid de Florentino continua a la seva. Fitxant amb diners bruts a mercenaris per combatre la cantera del Barça. Aquelles terres regalades per Franco a Santiago Bernabéu per fer la Ciudad Deportiva van ser venudes anys després a preu d’or per Florentino a l’ajuntament de Madrid presidit aleshores per Ruiz Gallardón. Uns diners bruts que han servit per fitxar Zidane, Figo, Beckham, Cristiano, Cristiano el Gros, Bale…. I el que queda, l’almoina per comprar àrbitres.
Per vomitar i molt, oi?

VERSIÓ EN CASTELLÀ

En caliente y nada más acabar el partido. El FCBarcelona ha tirado la Liga en el campo del Valladolid , un equipo que este campeonato sólo había ganado 4 partidos , unos pobres descamisados que bajarán a Segunda División ( y que por cierto en su estadio siguen tachando de Mierda y de Puta al  Barça y a Cataluña, el año que viene se conformarán en llamar esto a nuestro filial )
Esta semana ha sido noticia que Messi no para de vomitar en muchos partidos . Se vomita por cansancio , por enfermedad o por otras razones todas relacionadas con cuestiones negativas . Y a mí hoy viendo este Barça me entran ganas de vomitar . Por varias razones :
1- La que más me duele es que este Barça está haciéndose viejo . Puyol ha dicho que se va y Xavi ya se ha marchado hace tiempo . El Barça de las 6 copas ya no volverá con estos jugadores . Es una pena , pero la vida es así . Quizás Sergi Roberto ,  Tello o   Deulofeu harán vivir días de gloria al barcelonismo , pero el Barça de Xavi y del Puyol ya no lo hará más
2- Me hace vomitar la conspiración que llamo Del Bosque en contra del Barça . Este seleccionador español con pinta de buen hombre y que siempre ha sido del Madrid . Del Bosque no ha dudado nunca de coger una decena de jugadores del Barça para hacer bolos en Sudáfrica o Costa Rica en plena competición de Liga o Champions , mientras hacía descansar a los 3 ó 4 jugadores seleccionables de su Madrid . Esto es adulterar la competición a favor de su equipo y en contra del Barça .
3 -Hay un grupo de jugadores del Barça que se piensan que quien les paga sus millonarios sueldos son el Del Bosque , Villar y La Roja . NO , Pedrito , no Busquets , no Cesc , no Iniesta , no Piqué ……. Sus sueldos estratosféricos los paga sólo el Barça y sus socios . No la selección española , no los seguidores de La Roja que después os abuchean , y os tratan de Putas y de Mierdas en todos los campos de España . Ya está bien de que esta misma semana Pedro se rompa las piernas a correr en un partido amistoso de España contra Italia y que luego parezca una vieja coja y con alzheimer en el Barça en Valladolid .
4- Me preocupa y mucho a los meses que Valdés debe continuar defendiendo la portería del Barça . Este chico está haciendo un récord imbatible . Cada vez que le llegan …. le hacen gol . Ya puedes masticar chicle , ya puedes cargar contra los defensas , ya puedes hacer posturitas …. Tu eres el gran culpable de los muchos goles que encaja el equipo . A este paso quizás en junio acabará fichando por el Valladolid en Segunda División .
5- Los americanos del Barça ya están en Brasil. Empezando por Neymar , que ha sido el protagonista involuntario de la dimisión de Sandro Rosell . Un jugador que ha costado una pasta , que hace hat tricks con su selección y el ridículo con la escuadra que le paga . Alves ya ni sabe centrar y Adriano parece que ni hace ya lo poco que hacía. El chileno Alexis sigue poniendo voluntad y basta y los argentinos Messi y Mascherano no están a su nivel , más preocupados en ganar su primer mundial que en retornar con títulos los sueldos que ganan .
Y 6- Y como siempre el rmadrid de Florentino sigue a la suya. Fichando con dinero sucio a mercenarios para combatir la cantera del Barça . Aquellas tierras regaladas por Franco a don Santiago Bernabéu para hacer la Ciudad Deportiva fueron vendidas años después a precio de oro por Florentino al ayuntamiento de Madrid presidido entonces por Ruiz Gallardón . Un dinero sucio que ha  servido para fichar Zidane , Figo , Beckham , Cristiano , Cristiano el Gordo, Bale …. Y lo que queda , la limosna para comprar árbitros .
Para vomitar y mucho, ¿verdad ?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s