Jazztel, Repsol, Canal Plus….deixeu-me en pau!!!!

Imagen

(Versió en català i en castellà)

 Són les cinc de la tarda. Estic treballant i em sona el mòbil. L’agafo. Una senyoreta amb veu i to agradables em diu que em truca en nom de Repsol per oferir-me una sèrie de productes financers amb unes condicions irrebutjables. Li dic que no la puc atendre. Em diu que només m’entretindrà cinc minuts. Li contesto que estic treballant i que no pot ser. Em pregunta que quan podria parlar amb ella. Per no engegar-la ( no m’agrada ser antipàtic) , per la seva insistència i per la seva veu i to agradables li dic que l’endemà com podia haver-li dit que d’aquí a tres lustres.
Són les cinc de la tarda de l’endemà. Em sona el mòbil mentre estic treballant, Contesto. És la mateixa senyoreta i sense voler-ho em fixo en el prefix de la trucada entrant que comença amb un 640….Li dic que ho sento però que com ahir….no la puc atendre i que no m’interessa el què em pugui oferir. Ella, amb un to menys encantador i més ofès, em respon que “com no m’interessa quelcom que encara no m’ha explicat”, Correcte, però tinc feina. Li dic que perquè té el meu mòbil. Em respon que perquè tinc una tarja Repsol. Correcte. Però me la va oferir la meva entitat bancària. Ella diu que les dades són compartides per l’entitat i Repsol. Senyoreta, no la puc atendre.
A les cinc de la tarda de l’endemà i l’endemà i l’endemà…..em truca el telèfon que comença per 640. No l’agafo perquè treballo o perquè no tinc ganes d’engegar a la senyoreta (no m’agrada ser antipàtic). Ja es cansarà. Després de molts dies seguits trucant-me (menys dissabte i diumenge) decideixo afrontar el problema. Em truca un matí (no a les cinc de la tarda) Senyoreta… Ho sento. No vull res de vostè. Ni targes, ja en tinc massa, ni assegurances, tinc cobert fins i tot el que no vull tenir cobert, ni talons gasolina……. Deixi’m en pau. La seva resposta és…. Però havíem quedat per explicar-li amb detall els productes i les seves condicions. NO HO VULL. I us ho juro…. Aquella tarda a les cinc em torna a trucar el 640. Senyor com que aquest matí no em podia atendre el truco ara per explicar-li…..Senyoreta, no és qüestió d’horaris ni de productes, ni les seves condicions. Sóc jo que no vull res de vostès……I penjo. He hagut de ser un maleducat perquè em deixessin en pau.

He estat durant anys soci de Círculo de Lectores. A cada revista que m’enviaven comprava dos o tres llibres, durant moltes revistes. I un dia, en plena crisi, em van començar a trucar per telèfon i a enviar cartes en nom de Círculo perquè els comprés viatges, lamparetes de disseny, biblioteques per col·locar llibres o qualsevol producte gens relacionat amb la lectura. Li vaig dir a la meva comercial, la Isabel, que només volia llibres de Círculo, només llibres. Em va assegurar que faria les gestions oportunes perquè em deixessin de trucar per vendre’m coses que jo no volia comprar com a soci d’un club que només ven llibres.
Però les trucades i les cartes van continuar. Mesos després, encara en plena crisi, decideixo esborrar-me del club. Així també estalvio i a més acabo l’stock de llibres pendents. Em truca una responsable de Círculo a Barcelona per intentar-me convèncer que continuï amb ells i m’assegura que no tornarà a passar allò de les trucades i cartes per vendre’m tauletes de nit i perfums. Em convenç. I aquella mateixa tarda m’entra al correu electrònic un missatge en nom de Círculo venent-me un viatge a la Polinèsia. Adéu Círculo.

Durant mesos una operadora de Jazztel em va trucar nit rere nit (a quarts de deu o les deu) oferint-me canviar de companyia telefònica. Amb educació li deia que no truqués a aquelles hores, que a més em despertava el nano que ja dormia. Em va fer cas? no. Fins i tot l’engegava de males maneres 8 i mira que no m’agrada ser antipàtic) i ella em trucava al minut per dir-me que no sabia perquè m’enfadava. Ella, em deia que només estava treballant. Mai de la vida em faré client de Jazztel, mai. Estic disposat a renunciar al mòbil, al telèfon fixe o a internet si desapareixen totes les operadores i només puc contractar Jazztel.

Hola. Le llamamos de Canal Plus. Es usted cliente de Canal Plus??? Usted es de Canal Plus y no sabe si soy de Canal Plus? Usted me engaña señorita. Si fuese de Canal Plus sabría si tengo o no Canal Plus. Mire caballero soy de Canal Plus pero es que no compartimos archivos con Canal Plus. Déjeme en paz!!!!

Cada dia les grans companyies ens atabalen amb trucades per fer-nos clients dels seus productes. Aconseguir que  et deixin en pau costa tant de temps i tants tràmits, que acabes pensant que no val la pena. Si algun dia contractem amb elles després és molt difícil desfer-nos d’aquest vincle. Fer-te soci o contractar costa una trucada. Revertir aquest vincle costa trucades, mails i mil tràmits i gestions. I el pitjor de tot plegat és que el consumidor està indefens contra aquest procés que t’entra a casa a totes hores per terra mar i aire. Deixeu-nos en pau, collons!!!!

EN CASTELLÀ

Son las cinco de la tarde . Estoy trabajando y me suena el móvil . LO cojo . Una señorita con voz y tono agradables me dice que me llama en nombre de Repsol para ofrecerme una serie de productos financieros con unas condiciones irrechazables . Le digo que no la puedo atender . Me dice que sólo me entretendrà cinco minutos . Le contesto que estoy trabajando y que no puede ser . Me pregunta que cuándo podría hablar con ella . Para no importunarla, por su insistencia y por su voz y tono agradables le digo que al día siguiente como podía haberle dicho que dentro de tres lustros .
Son las cinco de la tarde del día siguiente . Me suena el móvil mientras estoy trabajando , Contesto . Es la misma señorita y sin quererlo me fijo en el prefijo de la llamada entrante que comienza con un 640 …. Le digo que lo siento pero que como ayer …. no la puedo atender y que no me interesa lo que me pueda ofrecer . Ella , con un tono menos encantador y más ofendido , me responde que como no me interesa algo que todavía no me ha explicado . Correcto , pero tengo trabajo . Le digo que porque tiene mi móvil . Me responde que porque tengo una tarjeta Repsol . Correcto . Pero me la ofreció mi entidad bancaria . Ella dice que los datos son compartidas por la entidad y Repsol . Señorita , no la puedo atender.
A las cinco de la tarde del día siguiente y al día siguiente y al día siguiente ….. me llama el teléfono que empieza por 640 . No lo cojo porque trabajo o porque no tengo ganas de importunar a la señorita .. Ya se cansará . Después de muchos días seguidos llamándome (menos sábado y domingo) decido afrontar el problema. Me llama una mañana ( no a las cinco de la tarde ) Señorita … Lo siento . No quiero nada de usted . Ni tarjetas , ya tengo demasiadas , ni seguros, tengo cubierto incluso lo que no quiero tener cubierto , ni talones gasolina ……. Déjeme en paz . Su respuesta es …. Pero habíamos quedado para explicarle con detalle los productos y sus condiciones . NO QUIERO . Y os lo juro …. Esa tarde a las cinco me vuelve a llamar el 640. Señor como que esta mañana no me podía atender le llamo ahora para explicarle ….. Señorita , no es cuestión de horarios ni de productos , ni sus condiciones . Soy yo que no quiero nada de ustedes …… Y cuelgo . He tenido que ser un maleducado para que me dejaran en paz .

He sido durante años socio de Círculo de Lectores . En cada revista que me enviaban compraba dos o tres libros , durante años . Y un día , en plena crisis , me empezaron a llamar por teléfono y a enviar cartas en nombre de Círculo para que les comprara viajes , lamparitas de diseño , bibliotecas para colocar libros o cualquier producto nada relacionado con la lectura . Le dije a mi comercial , Isabel, que sólo quería libros de Círculo , sólo libros . Me aseguró que haría las gestiones oportunas para que me dejaran de llamar para venderme cosas que yo no quería comprar como socio de un club que sólo vende libros .
Pero las llamadas y las cartas continuaron. Meses después , aún en plena crisis , decido borrarme del club . Así también ahorro y además acabo el stock de libros pendientes . Me llama una responsable de Círculo en Barcelona para intentar convencerme de que continúe con ellos y me asegura que no volverá a pasar lo de las llamadas y cartas para venderme mesitas de noche y perfumes . Me convence . Y esa misma tarde me entra en el correo electrónico un mensaje en nombre de Círculo proponiéndome un viaje a la Polinesia . Adiós Círculo.

Durante meses una operadora de Jazztel me llamó noche tras noche( cerca de las diez o a las diez ) ofreciéndome cambiar de compañía telefónica . Con educación le decía que no llamara a esas horas , que además me despertaba al niño que ya dormía . Me hizo caso? no . Incluso la traté con  malas maneras (y mira que no me gusta ser antipático)  y ella me llamaba al minuto para decirme que no sabía porque me enfadaba . Ella me decía que sólo estaba trabajando . Nunca en la vida me haré cliente de Jazztel , nunca. Estoy dispuesto a renunciar al móvil, el teléfono fijo o en Internet si desaparecen todas las operadoras y tengo que contratar sólo con Jazztel .

Hola . Le llamamos de Canal Plus . Es usted cliente de Canal Plus ? ? ? Usted  es de Canal Plus y no sabe si soy de Canal Plus ? Usted me ENGAÑA señorita . Si fuese de Canal Plus sabría si tengo o no Canal Plus . Mire caballero soy de Canal Plus pero es que no compartimos archivos con Canal Plus . Déjeme en paz ! !

Cada día las grandes compañías nos agobian con llamadas para hacernos clientes de sus productos. Y conseguir que te dejen de llamar es casi imposible. Tienes que hacer tantos tràmites durante tanto tiempo que se te quitan las ganas. Si algún día contratamos con ellas después es muy difícil deshacer   este vínculo . Hacerte socio o contratar cuesta una llamada. Revertir este vínculo cuesta llamadas , mails y mil trámites y gestiones . Y lo peor de todo es que el consumidor está indefenso contra este proceso que te entra en casa a todas horas por tierra mar y aire . Dejadnos en paz , joder ! !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s