La Central Lechera no ha fotut el camp

Imagen

L’Audiència Nacional està investigant si el Futbol Club Barcelona dirigit per Sandro Rosell va fer algun tipus d’irregularitat financera, comptable,fiscal o vés a saber què quan va fitxar Neymar Da Silva Santos, junior. Entesos! Tot i que crec que l’Audiència Nacional té altres coses tan o més importants per fer i que se li acumulen a sobre la taula o dins de qualsevol arxivador. Però dit això, em sembla bé que qualsevol irregularitat sigui investigada i si cal, sancionada i penada, no seré jo el qui defensi el contrari i menys en relació a Rosell, que no és una persona que em desperti massa simpaties.

El que em preocupa és una altra cosa. Que aquesta investigació judicial no sigui l’enèsim atac al Barça, l’enèsim cop per intentar acabar amb l’equip més gran de tots els temps, l’enèsim intent de fer una creu a l’equip més meravellós de la història del futbol.

El Barça s’ha hagut de sentir que els seus jugadors eren gairebé uns depravats perquè en un hotel de Madrid, l’Hesperia haurien organitzat una festa amb prostitutes en plena concentració en una vigília de partit. Aquesta acusació la va fer Tele Madrid i la Justícia va condemnar la cadena per no aportar proves a la seva denúncia.

El Barça s’ha hagut de sentir que els seus jugadors es dopaven, prenien substàncies il·legals i així aconseguien guanyar partits i jugar tan bé. L’acusació la va fer un assalariat de la Cope, la cadena radiofònica de l’església catòlica, tan poc cristiana en algunes de les seves emissions. L’assalariat va deixar entendre que la seva informació partia del Reial Madrid, un club cavallerós com pocs. Dies més tard, el diari Marca, un altre baluard de la veritat i l’objectivitat periodística (PedroJ Ramírez és un dels seus capitostos)deia al respecte que els controls antidòping a la Lliga espanyola “feien riure” La Justícia va condemnar a la Cope a una multa de 200 mil euros per inventar-se la informació.

Una menció especial mereix les acusacions de José Mourinho al Barça.
Deia aquest senyor que EL BARÇA TIENE MEJORES HORARIOS QUE EL MADRID Y MÁS DÍAS PARA DESCANSAR, POR ESO GANA Mourinho és un traductor de l’anglès a l’espanyol que va arribar fa anys al Barça de la mà de l’entrenador Bobby Robson. L’únic mèrit de Mourinho és haver aprofitat l’ombra barcelonista per fer-se entrenador del Porto i guanyar una Champions, que no és poca cosa, sobretot per a ell. Els seus pocs triomfs restants amb Chelsea, Madrid i Inter es deuen a què tenia unes plantilles plenes de cracks, fitxats a cop de talonari (quin entrenador no faria millor paper que el portuguès amb aquestes plantilles?) A més, aquesta acusació és del tot infundada, tenint en compte que Barça i Madrid juguen tres competicions i que això els suposa jugar uns tres partits cada deu dies. Per tan si un dels dos és afavorit una setmana, a la següent surt perjudicat.
Aquest senyor portuguès, Mourinho va arribar a dir que EL BARCELONA GANA PORQUE LLEVA EN SU CAMISETA EL SÍMBOLO DE UNICEF. Miserable, oi? o A MI ME DARÍA VERGÜENZA GANAR CHAMPIONS COMO LA QUE GANÓ EL BARÇA AL ELIMINAR EN SEMIFINALES AL CHELSEA. Aquest paio va guanyar la final de Champions amb l’Inter eliminant al Barça a semifinals amb un gol en fora de joc, en el qual no es van pitar dos penals de llibre als catalans i en el qual a l’últim minut de l’eliminatòria van anul·lar un gol legal a Bojan, el davanter barcelonista. Tot això té una explicació segons el meu parer; Mourinho ha volgut entrenar sempre al Barça i com que no ha pogut…. li ha agafat mania.

No us vull cansar amb altres acusacions antiBarça…que si els àrbitres els ajuden (inclosos noruecs a Champions), que si Messi és l’únic jugador al món que ha defraudat a Hisenda perquè és lleig i petit, que si els jugadors del Barça escupen a la gespa i això els fa més àgils, ràpids, tècnics i forts. Us he de dir que jo a Madrid m’he hagut de sentir que l’autèntic heroi de La Roja que va guanyar el Mundial va ser Casillas i no els 8 barcelonistes que van jugar la final…..

Més enllà de ser un cúmul de mentides, veritats a mitges o sospites més o menys fundades no tingueu cap dubte que tot obeeix a una sola raó: que el Barça deixi de ser el què és, que el Barça no els continui destrossant les tardes de diumenge ni les finals de la Champions. Ells volen tornar a aquells temps foscos on el blanc era la seva única esperança, el blanc lluminós que veien al Santiago Bernabéu.

VERSIÓ EN CASTELLÀ

La Audiencia Nacional está investigando si el FC Barcelona dirigido por Sandro Rosell hizo algún tipo de irregularidad financiera, contable , fiscal o vete a saber qué cuando fichó Neymar Da Silva SantoS , junior . Vale ! Aunque creo que la Audiencia Nacional tiene otras cosas tan o más importantes que hacer y que se le acumulan sobre la mesa o dentro de cualquier archivador . Pero dicho esto , me parece bien que cualquier irregularidad sea investigada y si es necesario , sancionada y condenada, no seré yo el que defienda lo contrario y menos en relación a Rosell , que no es una persona que me despierte demasiadas simpatías .

Lo que me preocupa es otra cosa. Que esta investigación judicial no sea el enésimo ataque al Barça, el enésimo golpe para intentar acabar con el equipo más grande de todos los tiempos , el enésimo intento de hacer UN BORRÓN en el equipo más maravilloso de la historia del fútbol .

El Barça ha tenido que oirse que sus jugadores eran casi unos depravados porque en un hotel de Madrid , el Hesperia habrían organizado una fiesta con prostitutas en plena concentración en una vigilia de partido . Esta acusación la hizo Tele Madrid y la Justicia condenó la cadena por no aportar pruebas a su denuncia .

El Barça ha tenido que oirse que sus jugadores se dopaban , tomaban sustancias ilegales y así conseguían ganar partidos y jugar tan bien. La acusación la hizo un asalariado de la Cope , la cadena radiofónica de la iglesia católica , tan poco cristiana en algunas de sus emisiones . El asalariado dejó entender que su información partía del Real Madrid , un club caballeroso como pocos . Días más tarde , el diario Marca , otro baluarte de la verdad y la objetividad periodística ( Pedro J. Ramírez es uno de sus cabecillas ) decía al respecto que los controles antidoping en la Liga española ” hacían reír ” La Justicia condenó a la Cope a una multa de 200 mil euros por inventarse la información .

Una mención especial merece las acusaciones de José Mourinho en el Barça .
Decía este señor que EL BARÇA TIENE MEJORES HORARIOS QUE EL MADRID Y MÁS DÍAS PARA DESCANSAR , POR ESO GANA Mourinho es un traductor del inglés al español que llegó hace años en el Barça de la mano del entrenador Bobby Robson . El único mérito de Mourinho es haber aprovechado la sombra barcelonista para hacerse entrenador del Oporto y ganar una Champions , que no es poco , sobre todo para él . Sus pocos triunfos restantes con Chelsea , Madrid e Inter se deben a que tenía unas plantillas llenas de cracks , fichados a golpe de talonario ( qué entrenador no haría mejor papel que el portugués con estas plantillas ? ) Además , esta acusación es del todo infundada , teniendo en cuenta que Barça y Madrid juegan tres competiciones y que les supone jugar unos tres partidos cada diez días . Por tanto si uno de los dos es favorecido una semana , a la siguiente sale perjudicado .
Este señor portugués, Mourinho llegó a decir que EL BARCELONA GANA PORQUE LLEVA EN SU CAMISETA el símbolo de UNICEF . Miserable , ¿verdad ? o A MI ME DARÍA vergüenza GANAR CHAMPIONS COMO LA QUE gano EL BARÇA AL ELIMINAR en semifinales al CHELSEA . Este tipo ganó la final de Champions con el Inter eliminando al Barça en semifinales con un gol en fuera de juego , en el que no se pitaron dos penaltis de libro a los catalanes y en el que en el último minuto de la eliminatoria anularon un gol legal a Bojan , el delantero barcelonista . Todo esto tiene una explicación en mi opinión ; Mourinho ha querido entrenar siempre al Barça y como no ha podido …. le ha cogido manía .

No os quiero cansar con otras acusaciones antiBarça … que si los árbitros les ayudan (incluidos noruegos a Champions ) , que si Messi es el único jugador en el mundo que ha defraudado a Hacienda porque es feo y pequeño , que si los jugadores del Barça escupen en el césped y esto los hace más ágiles , rápidos , técnicos y fuertes. Os tengo que decir que yo en Madrid he tenido que oír que el auténtico héroe de La Roja que ganó el Mundial fue Casillas y no los 8 barcelonistas que jugaron la final …..

Más allá de ser un cúmulo de mentiras , verdades a medias o sospechas más o menos fundadas no tenga ninguna duda de que todo obedece a una sola razón : que el Barça deje de ser lo que es , que el Barça no les siga destrozando las tardes de Domingo ni las finales de la Champions . Ellos quieren volver a aquellos tiempos oscuros donde el blanco era su única esperanza , el blanco luminoso que veían en el Santiago Bernabéu .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s